Gaastra

De kinderkleding van het merk Gaastra staat bekend om zijn sportieve en stoere looks. Dat heeft zo zijn redenen. Douwe Gaastra begon namelijk in 1897 in Sneek een zeilmakerij. In korte tijd had de naam Gaastra wereldfaam verworven binnen de zeilbranche. En in dat segment zijn ze eigenlijk gebleven. Tegenwoordig zie je het merk Gaastra als hoofdsponsor van diverse zeilevenementen. In 1996 lanceerde Gaastra twee kledinglijnen in de Europese markt. Gaastra Pro: Een professionele kledinglijn met functionele zeilpakken voor op het water en Gaastra Sportswear: een sportieve kledingcollectie voor aan wal. Gaastra is uitgegroeid tot een functioneel nautische sportswear merk met vestigingen in Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland.

De kleding van Gaastra is er voor heren, dames en ook voor kinderen. De zomer- en wintercollectie staan in het teken van sportiviteit en kwaliteit.  De nautische stijl komt steeds terug. De Gaastra kidscollectie bestaat uit eigenlijk alle soorten kleding, van jassen tot stoere broeken, van polo’s tot petten.

Gaastra KinderjasDe kinderkledinglijn van Gaastra is er vanaf maat 92 tot en met 176 en kinderschoenen vanaf maat 30. Gaastra is redelijk prijzig, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Vooral voor kinderen die ondernemend zijn, is de kleding van Gaastra ideaal. De kleding is functioneel, degelijk en het ziet er leuk uit! Alle jassen zijn ook nog wind en waterdicht, maar toch luchtdoorlatend.

Gelukkig is Gaastra kinderkleding voor een goedkopere prijs via het internet online te bestellen. Typ de woorden “goedkopere Gaastra kinderkleding” en je krijgt talloze websites die het merk te koop aanbieden. Houd vooral de uitverkoop in de gaten. Dan wordt Gaastra kinderkleding voor 30 tot 70% goedkoper aangeboden.