Noppies

De meeste Nederlandse ouders zullen het kinderkleding merk Noppies wel kennen? Noppies biedt positiekleding en de meest schattige baby en kinderkleding.

Noppies is een Nederlands kledingmerk dat in 1991 begonnen is met het ontwerpen en ontwikkelen van positiekleding. Zij waren èèn van de eerste op dat gebied. Negen jaar later werd de babykledingcollectie gelanceerd en sinds 2010 is er ook een kinderkledingcollectie voor kinderen van 2 tot 8 jaar uitgebracht. Het merk is zo populair dat er inmiddels 2000 verkooppunten in 55 landen zijn! Noppies is toonaangevend op het gebied van zwangerschapsmode en babykleding. Het merk heeft ondertussen voor de zwangere vrouw een uitgebreide collectie positiekleding met bijpassende accessoires voor ieder seizoen. Ze staan bekend om hun stijlvolle en comfortabele kleding met perfecte pasvorm en goede kwaliteit.

Voor de pasgeboren baby’s is er een uitgebreide kledingcollectie. Pretty in pink voor de meiden en born to be wild voor de stoere jongens! Noppies staat bekend om zijn eigen stijl en om zijn kleding van de zachtste materialen en de leuke en verrassende prints. De oudere kinderen hebben een eigenwijze stoere kledingcollectie. Noppies broekjes, shirts, vestjes, blousjes, jurkjes, alles is goed met elkaar te combineren. Noppies Newborn & Baby is beschikbaar in de maten 50 t/m 62 (baby's) en 62 t/m 86. Noppies kids is beschikbaar in de maten 92 t/m 140.

In Nederland zijn er diverse Noppies kinderkledingwinkels te vinden en dan met name in de grote steden. Daarnaast wordt het kinderkledingmerk ook in velen andere winkels verkocht. Denk aan de lokale kleinere kinderkledingwinkels, maar ook Prenatal bijvoorbeeld verkoopt Noppies. Je kunt ook online Noppies kinderkleding kopen. Er zijn veel online verkooppunten die de hele collectie Noppies positiekleding, Noppies babykleding en Noppies Kinderkleding direct op voorraad hebben. Ook voor goedkopere Noppies kinderkleding moet je op het internet zijn. Kijk dan in de herfst en de lentemaanden voor goedkope winter en zomercollecties.