Vingino

Vingino is een populair stoer kinderkledingmerk. Naast kleding verkoopt dit jeanslabel sinds enkele jaren ook schoenen en brillen voor kinderen. Vingino kinderkleding is opgericht in 2001 en inmiddels verkopen ze hun kleding, naast Nederland ook nog in 11 andere landen. Dat komt met name vanwege de stoere eigenzinnige modische kleding. Hun kleding staat bekend om, zoals ze zelf zeggen: de opvallende details, uitgewerkte modellen en vernieuwende wassingen.

Twee keer per jaar brengt Vingino een nieuwe jeanscollectie uit, een zomer- en een wintercollectie. Altijd houden ze rekening met de laatste modetrends. Vingino is een populair merk, voornamelijk vanwege de kwalitatief goede jeans. Naast jeans verkopen ze ook: shirts, spijkerjassen, jurken, rokken, badkleding, blousjes en jassen. Tevens bestaat er een ondergoedlijn met stoere boxers en hippe basic hemdjes. Er bestaat niet alleen voor meiden en jongens stoere jeans, maar ook baby’s kunnen voor zo’n stoere jeans bij Vingino kinderkleding terecht. Vingino Baby is beschikbaar van maat 62 t/m 110 en Vingino Junior is beschikbaar van maat 116 t/m 176. De bovenstukken zijn beschikbaar van maat 92 t/m 176.

Vingino Kinderkleding

Vingino kinderkleding ligt in een duurder segment in vergelijking met andere merken, maar daarentegen krijg je zeker waar voor je geld. De producten zijn enorm leuk en van uitstekende kwaliteit!

Mocht je interesse hebben om online Vingino kinderkleding te kopen, hoef je alleen maar naar de internetsite van Vingino te gaan en je krijgt alle winkels voor handen. Maar online Vingino kinderkleding kopen is natuurlijk ook mogelijk. Tegenwoordig is dat de ideale manier om te shoppen. Vaak bieden de diverse sites de kleding aan voor iets lagere prijzen. Dus zoek je goedkope Vingino kinderkleding, dan zou ik zeker eens een kijkje nemen op het internet!