Benetton

Kleurrijk, modieus, stijl, kwaliteit. Daar denk je aan als het gaat om het kinderkleding van het merk Benetton. Benetton is een Italiaans kinderkledingmerk. We kennen allemaal nog wel die vrolijke reclamecampagne op televisie van United Colors of Benetton. Het merk bestaat al sinds 1965 en inmiddels zijn er wereldwijd zo’n 6000 winkels te vinden. Honderden designers werken elk seizoen aan de laatste trends met de nieuwste materialen op het gebied van mode. Onder de vleugels van Benetton zijn ook nog andere merken ontstaan, zoals Sisley en Playlife.

Naast de kleurrijke baby, kinder, mannen en vrouwenkleding verkoopt Benetton ook mooie tassen, parfums, schoenen, ondergoed, brillen en positiekleding. Maar vooral de kinderkleding is populair, vanwege de vrolijke printjes en fijne stoffen. Het merk is stijlvol maar toch redelijk betaalbaar in vergelijking met andere topmerken.

In Nederland kun je de Benettonwinkels vooral vinden in de grotere steden. Op de website van Benetton zelf staan alle locaties. Is het merk iets boven je budget, dan zijn er ook grote outlet-stores te vinden waar je goedkope Benetton kinderkleding kunt kopen. Kijk op deze site voor meer informatie over outlet stores. Maar mocht je nu geen zin hebben om de deur uit te gaan, is Benetton kinderkleding ook online te koop. De nieuwste winter en zomercollecties zijn te vinden op de website van Benetton zelf, maar tegenwoordig bieden ook andere websites dit merk te koop aan. Vaak voor voordelige prijzen. Dus wil je online goedkope Benetton kinderkleding kopen, neem dan eens een kijkje op èèn van deze websites en waan je in de vrolijke wereld van Benetton.