Moodstreet

Moodstreet is een vrij nieuw Nederlands kinderkledingmerk en is opgericht in 2004. Moodstreet is een dochter van een groot moeder bedrijf, Jolo Fashion. Een van de grote namen op het gebied van kinderkleding-produktie. In korte tijd is Moostreet uitgegroeid tot een bekend en succesvol kledingmerk. Dat kmt mede door haar visie op kinderen en kinderkleding. Het inspireert haar kleding op het huidige straatbeeld en de avonturen die kinderen daar beleven. Elk seizoen gaat Moodstreet op reis door de wereld en inspireert haar kleding op een bepaald land. Landen als: Peru, Thailand, Siberie, Tibet, Japan, Argentinie, etcetera. De stoffen, details en printjes baseren ze op dat land.

Moodstreet kinderkledingLeeftijden

Moodstreet richt zich op kinderen van 2 tot en met 10 jaar. De maten lopen van 92 tot 128 en 128 tot 152.  Daarnaast is er ook xsfeet in Moodstreet, maat 50 tot 68 en littlefeet in Moodstreet, maat 68 tot 92. De kledinglijn is eigentijds, spannend, vrolijk en zoals ze zelf zeggen een tikkeltje brutaal. Ze hebben oog voor detail, want elk kledingstuk kenmerkt zich door een apart printje of ruche. Moodstreet gebruikt vrolijke felle kleuren en combineren verschillende stoffen en printjes met elkaar. Dat maakt het merk een beetje gek maar enorm leuk. En bovenal is de kleding erg comfortabel, ook niet onbelangrijk met avontuurlijke kinderen! Natuurlijk kun je een drukke Moodstreet trui of Moodstreet rok ook combineren met basic kledingstukken die je bijvoorbeeld bij de Hema koopt of de H&M. Moodstreet valt qua pasvorm wat kleiner dan normaal, dus houd daar rekening mee en bestel liefst een maatje groter.

Shoppen

Moodstreet is niet alleen populair om zijn leuke schattige kledinglijn, maar het is ook nog eens betaalbaar. En dat is natuurlijk ook belangrijk. Het kinderkledingmerk bestaat nog niet zo lang, maar wordt nu al door talloze webshops aangeboden. Dat maakt het zo makkelijk om online Moodstreet kinderkleding te kopen. Ook voor de goedkope Moodstreet kledingcollecties moet je op het internet zijn!

Add new comment

Algemeen

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.