IKKS

IKKS kinderkleding is een Frans kledingmerk. Het is een stijlvol merk dat naast dames, heren en kinderkleding, ook  schoenen, tassen, brillen, parfum en ondergoed verkoopt. IKKS wordt meer verkocht in het hogere segment, aangezien het merk vrij duur is. IKKS is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens een stoer merk. IKKS wordt wereldwijd verkocht. Het telt namelijk meer dan 2000 verkooppunten verspreid over 40 landen.

IKKS kinderkledingKindercollectie IKKS

De kindercollectie bestaat uit IKKS baby, maat 62 tot en met maat 98 en IKKS Kids, maat 104 tot en met 164. Ze verkopen onder anderen jassen, broeken, truien, rokjes, jurkjes en accessoires. De babycollectie voor de meisjes is erg schattig vanwege de leuke details: de rushes, printjes of de gehaakte vestjes. De jongens komen weg met stoere basic broekjes en shirts of bloesjes met leuke printjes erop. De kidscollectie bestaat voor de jongens als de meisjes ut stoere jeans met aparte tops erop. Voor de wintercollectie gebruiken ze vooral donkere of aardse tinten. De zomercollectie ziet er wat vrolijker uit, met bijvoorbeeld veel bloemenprintjes voor de meiden. Maar het feit blijft dat het merk zich echt onderscheid door zijn klassieke stijlvolle uitstraling. En dat alles goed met elkaar te combineren is.

IKKS Webshop

IKKS kinderkleding heeft zelf een mooie online webshop. Twee keer per jaar is er een uitverkoop. Houd deze dus in de gaten. Ook op vele andere webshops wordt de zomer- en wintercollectie van dit merk veel verkocht. Dus online is het ook voordelig om IKKS kinderkleding te kopen.

Add new comment

Algemeen

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.