Eager Beaver

Eager Beaver is bij veel mensen een bekend merk. Het kinderkledingmerk staat bekend om zijn stoere en hippe collecties. In 1994 werd het opgericht en heeft sindsdien een enorme groei gemaakt. Vooral in Nederland en Belgie is de kleding volop te krijgen, maar ook in andere Europese landen en zelf ook in Australië en Saoedi Arabie wordt het kledingmerk veel verkocht.

Je kunt aan de kleding afzien dat het merk Eager Beaver is ontworpen voor jonge en avontuurlijke kinderen. De kleding is stijlvol maar met een knipoog.  Eager Beaver biedt kwalitatief goede kinderkleding en is makkelijk draagbaar. En dat is natuurlijk erg belangrijk voor ondernemende kinderen. Eager Beaver is er voor stoere meisjes en jongens in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. Ze bieden kleding van maat 92 tot en met 140. Waarschijnlijk is er ook een mini-kinderkleding collectie op komst, aangezien dit bij de webshop van Eager Beaver al wordt genoemd maar je nog geen kleding ziet als je er op klikt. Het merk heeft onder meer jassen, truien, t-shirts, bloezen, vesten, lange en korte broeken en voor de meiden komen daar nog mooie schattige jurkjes en rokjes bij.

Eager BeaverStijl Eager Beaver

Voor de jongens kun je de kleding typeren als: casual, sportief, vrolijk en stoer. Vooral de spijkerjacks zijn erg stoer! Kenmerkend bij de meiden zijn de warme kleuren met leuke vrolijke opdrukken of printjes. De kleding is stoer maar blijft toch meisjesachtig. Echter zonder de ruches en tierelantijntjes. Eager Beaver biedt een ruime keuze aan basiskleding en alles is wel bij elkaar te combineren. Naar het schijnt, vallen de maten van Eager Beaver wat kleiner uit, dus let op bij het kiezen van de juiste maat!

Het merk is zeker betaalbaar. Om je een idee te geven van de prijzen: Voor een broek betaal je bijvoorbeeld rond de 40-50 euro en een truitje rond de 20 euro. Eager Beaver heeft geen eigen winkel, maar wordt wel bij andere kinderkledingwinkels te koop aangeboden. Eager Beaver heeft een mooie duidelijke website. Elk kledingstuk staat duidelijk beschreven en op de foto kun je nog inzoomen zodat je elk detail goed kunt zien. Online wordt Eager Beaver ook door andere webshops te koop aangeboden en vaak tegen lage gunstige prijzen (bijvoorbeeld een truitje voor 9,95 euro!). Je moet wel goed kijken om welke collectie het gaat, want soms worden de oudere collecties aangeboden. Daar is natuurlijk niets mis mee, tenzij je echt voor de laatste trends wilt gaan. Dus zelfs vanuit huis kun je voor de betere koopjes gaan wat betreft Eager Beaver kinderkleding!

Add new comment

Algemeen

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.