Esprit

Een van de bekendste kledingmerken is Esprit. Je vind het merk overal. In winkels, maar ook online wordt Esprit kinderkleding veel verkocht. Het Amerikaanse merk is goed en vooral belangrijk, het merk is betaalbaar. Esprit is er voor dames, heren en kinderen. Daarnaast verkoopt esprit onder andere ook schoenen, horloges, tassen, een sportcollectie, kleding voor de zwangere vrouw, sieraden, maar ook woonartikelen zoals behang en dekens.

Geschiedenis

Esprit werd in 1968 “geboren” en als je naar de geschiedenis kijkt, is het bedrijf sindsdien in een stroomversnelling geraakt. Het bedrijf is enorm succesvol met wereldwijd winkelketens. Tevens wordt de Espritkleding in de grotere winkelketens verkocht, zoals de V&D. Esprit is een internationaal lifestylemerk met (zoals ze zelf zeggen) een ”jeugdige uitstraling, dat elegante, betaalbare luxe biedt en het leven modieus en stijlvol maakt.” De ideale formule.

Esprit biedt leuke en betaalbare kinderkleding. Ze hebben hun kleding onderverdeeld in: Esprit Newborn, maat 50 tot 68, Esprit Baby, maat 62 tot 92, Esprit Mini maat 92 tot 146 en als laatste Edc Youth, voor de oudere kinderen. De collectie voor de baby’s begint erg basic, zachte kleuren en stoffen. Maar naarmate de maten groeien worden de kleren eigenlijk leuker. Voor de jongens stoere jeans en sweaters, mooie kleuren. Voor de meiden zie je ook stoere jeans of rokjes, gecombineerd met leuke trendy tops. Esprit heeft een basic collectie aangevuld met trendy kledingstukken. Het voordeel hiervan is dat het allemaal met elkaar te combineren is. Esprit is een modieus, kwalitatief goed en een betaalbaar merk.

Esprit kinderkleding kopen

Je kunt Esprit kinderkleding in de winkelketens zelf kopen, maar online is Esprit kinderkleding ook heel goed te bestellen. Esprit wordt in vele webshops verkocht. Het voordeel van het online kopen is, dat mocht iets niet goed passen je het gewoon kunt terugsturen. Ideaal voor als je niet de deur uit wilt. Ook voor goedkopere Esprit kinderkleding is het goed om online te kopen. Tegen grote kortingen wordt Espritkleding aangeboden. Je kunt natuurlijk ook bij de outlet stores zijn. Ook daar wordt Espritkleding aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. Outlet stores vind je door heel Nederland. Zie het hoofdstuk outlet stores op deze website.

Add new comment

Algemeen

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.