Bomba for Girls

Wil je online leuke kinderkleding kopen, neem dan eens een kijkje naar de kleding van Bomba for Girls. Bomba for girls is hét nieuwe hippe Nederlands kinderkledingmerk met een collectie alleen voor de meiden. Het merk is in 2009 ontstaan en kenmerkt zich door een geheel eigen stijl: de onverwachte kleurcombinaties en de mix en matches van dessins. Bomba for girls is vernieuwend, vrolijk, schattig en daarnaast zit de kleding ook nog zeer comfortabel. Dat komt door de fijne stoffen die ze gebruiken. Bomba is naast Nederland ook in België, Luxemburg en Duitsland te verkrijgen.

Bomba kinderkledingPrijzen

Bomba for girls is qua prijs voor het midden en hoge segment. Een broekje kost ongeveer 80 euro en een leuk rokje 60 euro. Maar daarentegen krijg je zeker waar voor je geld. De kwaliteit is erg goed. Als je goed zoekt op het internet vind je zeker goedkopere Bomba for Girls kinderkleding. Vooral de oudere zomer of wintercollecties worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. Soms met 50% korting! Je hoeft je geen zorgen te maken dat de kleding niet meer in de mode is, aangezien het merk vrij nieuw is en de kleding enorm hip!

Collectie

Bomba for girls brengt twee keer per jaar een collectie uit en wat opvalt bij beide collecties is dat het vrolijk blijft. Er zijn veel merken die voor de wintercollectie kiezen voor donkere kleuren, maar dat is bij Bomba for girls absoluut niet het geval. Knal roze, groen een bloemenprint. Het kan allemaal, in de zomer èn in de winter! In de winter zie je mooie vrolijke knitwear en speelse vestjes en in de zomer kunnen de meiden leuke jurkjes en rokjes aan! Er is ook een hippe badkledinglijn. Elk kledingstuk bevat leuke details en is mooi afgewerkt. Ze laten zich bij elke collectie inspireren door diverse landen, zoals Ibiza, Frankrijk, Noorwegen, Italie. De ontwerpers reizen de hele wereld af voor inspiratie, op zoek naar de mooiste fijne stoffen en de leukste printjes. Dit zie je zeker terug in de kleding. Bomba for girls is er voor kinderen van maat 86 tot en met maat 146.

Add new comment

Algemeen

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.