Diesel

Diesel is een van de bekendste jeans labels. Wie heeft nou niet ooit een mooie Diesel broek gehad of heeft er een in zijn kast hangen? Vooral onder de jongeren is dit label erg populair. Het is een Italiaans kledingmerk en is sinds 1978 actief op het gebied van mode. Diesel heeft een dames en herencollectie en ook een eigen kinderkleding collectie.

Diesel Kinderkleding Collectie

De Diesel kinder collectie lijkt erg op de volwassenlijn, alleen dan een aantal maten kleiner! Het merk is stoer, eigenwijs en stijlvol en dat zie je terug bij alle collecties. Diesel is hét merk voor jongens en meisjes. Ze verkopen onder andere jeans, broeken, sweaters, longsleeve shirts, t-shirts, tops, jackets, ondergoed en stoere petten.  Diesel kinderkleding heeft drie kindercollecties: Een collectie voor Diesel Baby, van 6 tot 8 maanden. Voor Diesel Kid, voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar en Diesel Junior, voor kinderen van 8 tot 14 jaar. De collectie doet je denken aan streetwear. De babycollectie is lekker eigenwijs, heeft zachte kleuren en leuke prints. De kidscollectie voor meiden is basic, sportief en stoer, maar toch echt voor meisjes. De jongenscollectie kun je omschrijven als sportief, stoer en trendy. De shirts hebben wat meer kleur, zoals groen en blauw. Ook zitten er wat nettere blousjes bij. De juniorcollectie voor jongens is stoer, eigentijds en bevat minder felle kleuren. De spijkerbroeken zijn lekker verwassen met veel zakken en stiksels. Voor de meiden heeft Diesel een echte stoere meidenlijn in veel zachte, maar vrolijke tinten. Daarnaast heeft de kleding veel opdrukken en prints. Alle kledingstukken zijn makkelijk met elkaar te combineren.

Diesel bezit niet alleen een kledinglijn, maar heeft ook onder andere horloges, schoenen en mooie brillen in de collectie.

De nieuwe collectie van Dieselkleding kun je heel goed online bestellen. Het is juist ideaal om het online te bestellen omdat je altijd wel goedkopere Dieselkleding kunt krijgen. Het is namelijk een vrij duur merk. Mooie babyjeans of sweaters zijn bijvoorbeeld vanaf 60 euro te koop. Mocht je genoegen nemen met een oude kindercollectie van Diesel, neem dan eens een kijkje op diverse websites die Dieselkinderkleding online tegen leuke kortingen aanbieden. En anders kun je ook nog naar de grotere outlet stores gaan!

Merk Taxonomie: