Lief

Lief! en Stoer! Deze woorden kennen we allemaal. Ze staan op veel shirtjes van de kinderkleding lijn van Lief! Het merk staat ook bekend om zijn kinderkleding en babykleding met vrolijke kleuren en drukke printjes. 

Succes van Lief

LiefLief! werd door Yvonne Woudstra opgericht. In het oer-Hollandse dorp Giessenburg, opende zij in 2005 een babywinkeltje genaamd "lief!". Zij ontwikkelde collecties babykleding met bijpassende babyartikelen zoals knuffels, boekjes en beddengoed. Eigenlijk is hierna het succes enorm gegroeid. Yvonne bracht een totaalpakket met als uitgangspunt Dutch design. Zo ontstond Lief! Lifestyle met onder andere verzorgingsproducten, stationary, raamdecoratie, bed- en badproducten, tassen, verf, meubels, behang en accessoires. Lief! wordt inmiddels verkocht in 17 Lief!winkels in Nederland en 1 in België. Ook wordt lief! verkocht bij diverse kinderspeciaalzaken, warenhuizen, drogisterijen, woonwinkels en boekhandels.

Lief! kinderkleding is er voor kids vanaf maat 50/56 tot en met maat 104. De kledinglijn is comfortabel en erg kleurrijk en fris, maar ook wel basic te noemen. Je ziet bijvoorbeeld veel gekleurde effen stoffen of een streepje, sommige shirts bijvoorbeeld hebben weer een vrolijke print. Maar echt heftige printjes, zoals Oilily bijvoorbeeld heeft, is bij Lief! niet te vinden. De kledinglijn Lief! is geïnspireerd op ons eigen kikkerland en dat zie je terug aan de frisse kleurstelling en die leuke Hollandse klompjes en molentjes. Natuurlijk staan de leuke teksten Stoer! en Lief! op veel shirts. Dit alles maakt dat de kleding goed te combineren is met elkaar.

Lief! Kinderkleding kopen

Als je online naar de website van Lief! gaat kijken of naar een andere online kinderkledingwinkel die Lief! kleding verkoopt, wordt je meteen hebberig. Naast de schattige babykleding zijn de andere producten ook erg leuk! Je kunt bijna de hele baby of peuterkamer inrichten met Lief! producten. Ook verkopen ze leuke kadoo artikelen en waarschijnlijk zullen veel moeders zich al vergaapt hebben aan de mooie trendy tassen! De kinderkleding is goed betaalbaar. Shirtjes vind je bijvoorbeeld al vanaf 15 euro en stoere spijkerbroeken vanaf 27 euro. Heb jij een lieve of stoere baby? Lief! is door heel Nederland in veel winkels te koop. Dus ver hoef je niet te gaan. Maar als je het jezelf makkelijk wilt maken, neem dan een kijkje op het internet en zeker weten dat je goedkope Lief! babykleding online kunt bestellen.