Mexx

Mexx is een van de bekendste kinderkledingmerken. Vooral de babykleding is enorm populair. Mexx kinderkleding wordt veel online gekocht. Het merk is betrouwbaar, kwalitatief erg sterk en de kleding ziet er ook nog eens leuk en schattig uit! Dus waarom zou je niet online Mexx kinderkleding kopen?

Nederlands merk

MexxHet kledingmerk Mexx werd in 1986 opgericht. Het is een Nederlands modemerk dat is ontstaan door twee merken samen te voegen: Moustache (voor mannen) en Emanuelle (voor vrouwen). Dit was een strategie om meer naamsbekendheid te krijgen. Dit is uiteindelijk ook gelukt, want Mexx werd populair. Inmiddels is Mexx uitgebouwd tot een internationaal merk met verkooppunten in meer dan 50 landen in vrouwen-, mannen- en kinderkleding. Want tussen 1990 en 1996 is Mexx Kids ontstaan: kleding voor kinderen van 2 tot 6 jaar, en Mexx Mini: kleding voor baby’s van 6 tot 9 maanden, Mexx Baby: kleding voor baby’s van 0 tot 6 maanden Naast kleding verkoopt Mexx ook parfums, brillen, tassen, bed- en badproducten en schoenen. Dit alles tezamen maakt Mexx een echt lifstylemerk!

Mexx Collectie

Mexx brengt ieder jaar twee collecties uit, de zomer en wintercollectie. Bij het ontwerpen houden ze zeker rekening met de leeftijden en lifestyle van kinderen. Voor de kledinglijn van Mexx Baby zie je duidelijk zachte tinten, jongens echt blauw en de meisjes roze of lila. De stijl is vrij basic, soms zie je kleine printjes of een ruitje. De Mexx babyschoentjes zijn enorm schattig! Leuke kleuren met een klein detail zoals een bloemetje. Ze hebben zachte stoffen gebruikt, wat natuurlijk erg belangrijk is voor die kleintjes. De kleding collectie Mexx Mini’s wordt wat stoerder. Je ziet voor de meiden meer fellere kleuren (knal roze bv), meer ruches en drukkere prints.  De jongens blijven nog steeds in het blauw en de kleding wordt wat sportiever. Ook zie je wat meer een ruitjesblouse of een kraagje. De Mexx kids collectie gaat weer een stap verder. De jongens krijgen stoere jeans met een basic shirt. Je ziet ook mooie stoere jacks. De meiden krijgen felle kleuren, minder tierelantijn en meet meidenachtig!

Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in èèn van de Mexx winkels. Het merk is betaalbaar en kwalitatief goed. Om je een indruk te geven van de prijs: Voor een babyjeans betaal je ongeveer 20 euro en een babyjurkje gemiddeld 22 euro. Dat is zeker betaalbaar. Mocht je geen tijd hebben om te gaan shoppen, ga dan Mexx kinderkleding online bekijken. Daar vind je nieuwste collecties of de oude collectie voor een lagere prijs. Dat is zeker aantrekkelijk en de moeite waard. Soms zie je goedkope Mexx kinderkleding met kortingen die kunnen oplopen tot 50%!