Name It

Name it is een kinderkledingmerk dat niet bij iedereen bekend is. Name it behoort samen met de winkels Vero Moda, Only, Jack & Jones en Vila bij de Bestseller groep. . De kinderkleding van Name it, komt qua prijs een beetje in de richting van de H&M. Name it is iets duurder, maar daarentegen is de kwaliteit veel beter!

Leeftijden

Name ItBij Name it is er kleding voor kinderen van alle leeftijden. Tevens heeft het merk sinds enkele jaren een trendy kledinglijn voor zwangere vrouwen, genaamd Mama-licious. Voor de baby’s hebben ze een schattige kledinglijn met zachte stoffen en comfortabele kleding. Voor de mini’s hebben ze een leuke kledinglijn wat comfortabel, duurzaam en functioneel is en waar wordt rekening gehouden met de praktische kant: de luiers en de drukknoopjes op de schouders. Voor de oudere eigenwijze en eigenzinnige kinderen is er een collectie met meer stijl.

De ontwerpers van Name it zijn zich heel bewust van wat kinderen nodig hebben qua pasvorm en materialen. Kinderen leven anders dan volwassenen. Ze zijn actief en kleding moet slijtvast zijn en lekker zitten. Tevens is de kleding eigentijds en trendy. Name it brengt niet, als de meeste merken, twee keer per jaar een collectie uit, maar de collecties wisselen elke twee maanden. Er is dus voldoende variatie en alles is makkelijk bij elkaar te combineren. Naast kleding zijn er ook badkleding, ondergoed en accessoires te koop. Accessoires zoals slofjes, badjassen, enkele schoenen/laarzen.

Name it is beschikbaar in maat 50 t/m 98 en maat 92 t/m 152. Mocht je via internet Name it kleding willen bestellen houd er dan rekening mee dat de shirts qua maat redelijk groot vallen. De broeken zijn vaak iets langer dan normaal.

De winkels van Name it vind je in diverse steden in Nederland, maar de kleding van Name it wordt bijvoorbeeld ook verkocht bij de Prenatal. Online wordt het kledingmerk Name it bij diverse webshops aangeboden, zoals KIXX en Wehkamp. Het is echt een goed betaalbaar merk. Als je op zoek bent naar goedkope kinderkleding van een goede kwaliteit, moet je zeker bij het kinderkledingmerk Name it zijn.