Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een klassiek Amerikaans kledingmerk. De Amerikaanse modeontwerper Tommy Hilfiger is in de jaren 70 is begonnen met ontwerpen. In 1984 verschijnt zijn eerste mannencollectie. Hierna is het succes alleen maar gegroeid. In 1996 werd de eerste damescollectie gelanceerd en later kwamen ook de kindercollecties erbij, Tommy Hilfiger Junior. Momenteel distribueert Hilfiger kleding naar 65 landen over de hele wereld!

Stoer en Klassiek

Tommy Hilfiger staat voor een sportieve en klassieke look, waarmee mensen zich kunnen kleden naar het stoere Amerikaanse model. De Juniorlijn lijkt op de volwassenenlijn, maar dan aan kinderen aangepast. De stijl is hetzelfde. De kinderkleding voor jongens is klassiek, stoer, rustig en sportief. Je vind er kleding voor nette gelegenheden, maar ook als je kinderen eens lekker buiten willen ravotten is de kleding geschikt. De kwaliteit is erg goed. De meidencollectie is ook vrij stoer maar daarnaast zie je meer vrolijke kleuren. Vooral de kleur roze. Maar naast de stoere broeken en bloesjes zijn er ook schattige rokjes en jurkjes te koop. Ook daarvoor geld dus dat ze kleding bieden voor diverse gelegenheden.

De kinderkledinglijn is in drie groepen gedeeld: Baby’s, maat 56 tot en met maat 68. Kleine meisjes en jongens: maat 68 tot en met maat 176. Meisjes en jongens: maat 116 tot en met maat 176. Naast kleding bieden ze ook schoenen, badmode, accessoires en ondergoed. Het merk is vrij duur, voor een broekje betaal je al gauw 60-70 euro en voor een jas 130 euro. Dus dit merk valt zeker in de top 5 van duurste merken. Maar als je online in de opruiming gaat kijken vindt je de Tommy Hilfinger collectie voor aantrekkelijke prijzen. Op de website van Tommy Hilfiger zelf, bieden ze bijvoorbeeld de herfst-winter collectie in januari/februari voor de helft van de prijs aan! Maar als je het niet erg vind om de oudere collectie (van het jaar ervoor) aan te schaffen, dan vindt je zelfs nog goedkopere Tommy Hilfiger kinderkleding. Dus doe daar je voordeel mee!